Tuotekategoria Naisten Ballerinat

Ballerinat ovat aina tyylikäs valinta kevääseen ja kesään! Ballerinat ovat usein naisellinen, mutta mukava valinta. Ne ovat klassinen valinta ja istuvat hyvin yhteen niin mekkojen, hameiden kuin farkkujenkin kanssa. Vaihtoehtojakin on runsaasti aina täysin flateista pieniin sirokorkoisiin. Väri- ja materiaalivaihtoehtoja on tuhansia taivaan ja maan välillä, joten jokaiselle löytyy varmasti sopivat. Valitse oman tyylisi mukaisesti esimerkisi teräväkärkiset nahkaiset tai pyöräkärkiset kankaiset. Kaikkein perinteisin valinta lienevät mustat nahkaiset ballerinat – mahdollisesti pienellä rusetilla. 

Kuten nimi kertoo, ovat ballerina-kengät saaneet inspiraationsa ballerinatanssijoista. Ovatpa ne ulkoisesti saman näköisiä kuin ballerinojen kengät. Alun perin, keskiajalla, ballerinoja käyttivät sekä miehet että naiset. Niitä käytettiin juhlallisissa tilaisuuksissa kuten tanssiaisissa. Takaisin supersuosioon ne nousivat vasta noin 50-luvun lopulla ja 60-luvun alkupuoliskolla, kun Audrey Hepburn ja muut ajan ikonit ottivat kengät omikseen. 

Vertailustamme löydät tuhansia tuotteita useilta eri verkkokaupoilta. Me autamme sinua löytämään halvat hinnat ja parhaat tarjoukset. Näin sinä säästät aikaa ja rahaa. Tutustu siis verkkokauppojen laajaan valikoimaan alta ja tilaa ballerinat netistä jo tänään!