Tuotekategoria Kaulakorut

Viimeistele lookkisi kaulakorulla! Sopiva kaulakoru voi muuntaa asukokonaisuutesi ja nostaa sen täysin uudelle levelille. Siro ja pienempi kaulakoru korostaa naisellisuuttasi, isompi koru voi luoda joko vahvan kontrastin naiselliselle kokonaisuudelle tai täydentää jo muutenkin ronskin tyylisi hipomaan täydellisyyttä.

Lähes jokaiseen tyyliin voi yhdistää jonkinlaisen kaulakorun aina arkisesta toimistoasusta vapaa-ajan olopukeutumiseen ja juhlaviin juhla-asuihin asti. Parasta tietysti on, jos omasta korulippaastasi löytyy sopiva kaulakori jokaiseen asuun ja hetkeen. Kaulakorun avulla viimeistelet cocktail-mekkosi tai lisäät pienen säväyksen arkisempiin asuihin kuten t-paitoihin ja neuleisiin. Millainen kaulakoru sopii sinun päivän tyyliisi? Suositko tavallisesti isompia ja näyttävämpiä koruja vai pidätkö pienemmästä ja sirommasta? Haluatko, että koruasi koristavat kirkkaasti loistavat timantit vai suositko simppelimpää? Perinteisesti työvaatetukseen ovat sopineet hopeasta, kullasta, ruusukullasta ja valkokullasta valmistetut kaulakorut, joko riipuksella tai ilman. Myös kauniit helmikorut ovat varma valinta täydentämään työasuasi. Vastaavasti hieman rokimpaan tyyliin voi kokeilla choker-korua tai isoja ns. statement-koruja, joiden tarkoitus on yksinkertaisesti kerätä huomiota.

Olipa tyylisi mikä tahansa, kannattaa kaulakorujen hinnat verrata netissä. Me autamme. Käytä hakuamme, suodata hakutulokset ja löydä itsellesi sopivat korut kymmenien eri verkkokauppojen valikoimista. Tilaa netistä ja säästät aikaa ja rahaa!