Tuotekategoria Miesten Kellot

”Näkyyks kello hei?” Rannekello on aina ollut asuste, joka herättää kiinnostusta, tunteita ja jopa väittelyitä. Miesten kellot ovatkin aivan oma maailmansa, johon uppoutuessa voi kulua helposti tunti jos toinenkin. Vaikka jokainen mies ei vielä rannekelloa käytä, on kaikkien silti pakko myöntää, että ne ovat nykyään muodissa. Hyvin valittu kello kertoo kantajansa tyylitajusta ja arvoista.

Nykyisin miesten kelloja valmistetaan kaikkiin tarpeisiin ja kymmenissä eri tyyleissä. Viisarein varustettu yksinkertainen kellotaulu nahkaisella remmillä sopii klassiseen aina tyylikkääseen lookkiin. Retrosta tykkäävä ostaa itselleen digitallisella taululla varustetun kellon. Ja modernin herrasmiehen ranteeseen sopii mahtavasti kronografi tai kronometri, jonka useammat viisarit ja kiiltävä metalliranneke luovat sopivasti cockyn lookin (tietysti oman valintasi mukaan). Materiaalit ovat nykyään erittäin kestäviä – ja taipuvaisia. Siksi miesten rannekelloja on nykyään saatavana tyyleissä, joista omat vanhempamme eivät voineet edes uneksia. Lisäksi uudet materiaalit kestävät kovempaa käyttöä, painavat vähemmän ja näyttävät uskomattoman hyvältä.

Ennen tilaamista, pohdi mikä on sinun tyylisi. Haluatko isomman urheilukellon, pienemmän pukukellon vai retron digikellon? Vai kukaties yhden kaikkia kolmea tyyliä, jotta voit pukeutua kätevästi tilaisuuden mukaan. Suosittuja brändejä ovat muun muassa Seiko, Tommy Hilfiger, TW Steel, Casio, Police, Longines, Tag Heuer, Zenith, Tissot, Omega, CORUM, Sector ja Leijona. Tietysti kuten listastamme jo voit päätellä, hinta voi vaihdella muutamasta satasesta jopa useisiin tuhansiin euroihin asti. Mikä tahansa olikaan sinun tyylisi, kannattaa miesten kellot tilata netistä. Vertaamalla hintoja ja tarjouksia, säästät aikaa ja rahaa. Käytä siis hakuamme, suodata hakutulokset ja vertaa eri verkkokauppojen tarjonta vaivattomasti.