Trendit 2019: Vuoden parhaat uima-asut ja bikinit

Trendit 2019: Vuoden parhaat uima-asut ja bikinit

Heitä mustat pikkubikinit pois ja panosta uuteen tyyliin 2019 kesällä! Tiedämme, että suurin osa naisista ostaa korkeintaan yhdet tai kahdet uima-asut per vuosi – jos sitäkään. Siksi haluammekin antaa sinulle vinkit kauden kuumimpiin bikini- ja uima-asutrendeihin!

Eläinkuosit

Kyllä, kesä 2019 on eläinten aikaa! Aina tiikerin raidoista leopardin pilkkuihin ja zebran mustavalkoisuudesta näyttäviin pyyttoneihin. Eläinkuoseja tullaan näkemään perinteisten ”oikeiden” väriensä lisäksi myös villeissä värivaihtoehdoissa kuten neon-pinkissä. Katso esimerkiksi tästä Missguided Leopard Print -bikinit!

Cutoutit

Lähes jokainen isompi brändi on julkaissut 2019 kesäksi oman ”sexy cutout” -uima-asunsa. Cutoutit voivat olla joko yhtenäinen uima-asu tai bikinin ylä- ja alaosa, joihin on tehty strategiset leikkaukset (kuten nimi cutout viittaa). Kun leikkaus on suunniteltu huolella, korostaa se naisellisia piirteitä ja tuo rantalookkiin tyylikkään ja seksikkään twistin.

Metallivärit

Kolmas 2019 kesän trendi ovat metalliset uima-asut aina hopeasta ja bronssista mustaan, pinkkiin, punaiseen ja purppuraan metallihohtoon. Metallisen värin lisäksi kyse on siis metallihohtoisesta pinnasta. Kesäiessä auringonpaisteessa metallipinta heijastaa kauniisti. Katso hyvä perusmalli Pieces Pciris Swimsuit tästä.

Korkeavyötäröiset alaosat

80- ja 90-lukujen vaikutus näkyy vielä tämän kesän bikinimuodissa. Ja mikä olisikaan nostalgisempaa kuin korkeat vyötärölinjat. Monelta brändiltä on tullut tälle kesälle useita eri korkeavyötäröisiä vaihtoehtoja sateenkaaren kaikissa väreissä ja monipuolisilla leikkauksilla. Esimerkiksi Nellyn oma NLY Beach Ibiza High Panty -alaosa toimii hienosti osana rantalookkia!