Meghan Marklen tyyli – kopioi look helposti!

Meghan Marklen tyyli – kopioi look helposti!

Sussexin herttuatar, Meghan Markle, on pysynyt uutisotsikoissa aina siitä lähtien, kun hän alkoi seurustelemaan Britannian prinssi Harryn kanssa vuonna 2016. Meghan on kuitenkin paljon muutakin kuin vain prinssin puoliso. Ennen kuninkaalliseen perheeseen liittymistä hän toimi useita vuosia näyttelijänä Pukumiehet-sarjassa.

Meghanin tyyliä on ihailtu jo vuosien ajan. Hänen tyylinsä on siisti ja huoliteltu, erityisine yksityiskohtineen, kuten rikkinäisine farkkuineen tai niittinahkatakkeineen. Lue vinkkimme Meghanin tyylin kopioimiseksi. Pian sinäkin olet aivan ihastuttavan chic!

Meghanin tyyli ei synny halvalla, sillä hänen käyttämiinsä asusteisiin on käytetty lähes miljoona dollaria marraskuun 2017 kihlauksen jälkeen. Hänen käyttämiään asuja ja asusteita on myöskin myyty loppuun maailmalla. Me tavalliset tallaajat voimme kuitenkin luoda samanlaisen tyylin samansävyisillä ja -tyylisillä vaatteilla, joten satoja tuhansia ei ole välttämätön tuhlata.

Kokeile itse Meghanin tyyliä

Meghan pitää erilaisista hatuista. Hänen tunnistettavaan tyyliinsä kuuluvat tietynlaiset “kuninkaallishatut”, jotka poikkeavat muista hatuista selkeästi. Esimerkiksi vuoden 2017 joulukirkon ruskea baskeri muistetaan ainutlaatuisuudestaan. Ruskean hatun kanssa sävy sävyyn sointuivat Stuart Weitzmanin 750 euron arvoiset saappaat sekä vaaleampi, 1200 euron arvoinen lämmin Sentaler-kamelitakki. Asun kruunasi Chloen pyöreä, 1400 euron arvoinen käsilaukku ja ruskeat hansikkaat. Nämä yhdessä muodostivat kauniin ja hillityn tyylin. Voit itse luoda samanlaisen tyylin esimerkiksi Zalandolta löytyvän beigen villakangastakin ja ruskeiden saappaiden avulla. Kauniita villakangastakkeja löytyy esimerkiksi 169 euron hintaan, joten yli tuhatta euroa ei ole pakko tuhlata saadakseen aikaan samanlaisen tyylikkään ja arvokkaan olemuksen. Esimerkiksi Zalandolta löytyvä Tom Tailor Denim -nimeä kantava villakangastakki on noin sadan euron hintainen, mutta sen saa keväällä 2019 alennushintaan 88 euroa. Ei paha, vai mitä?

Vuoden 2018 kuningattaren syntymäpäiväjuhlilla Meghanin päällä nähtiin Carolina Herreran molemmat olkapäät paljastava asu. Asu koostui kahdesta osasta: napitetusta yläosasta ja midi-hameesta. Hatuksi asuun oli valittu kaunis, samaa pinkin sävyä oleva vino lierihattu, joka oli Philip Treacyn käsialaa. Herttuatar oli jättänyt kaulakorun kokonaan pois, asun kruunasi Plaisirs de Birks -korvakorunsa, jotka toimivat samalla muistutuksena hänen kihlauksestaan. Lisäksi sormissa komeilivat ruusukultaiset Birksin timanttisormukset.

Mitä Meghan pukee ylleen?

Meghan pitää vaaleista asukokonaisuuksista. Hänet on nähty mm. Clare Waight Kellerin Givenchylle suunnittelemassa haute couture -asussa. Asu koostui vartalonmyötäisestä, vaaleasta, lyhythihaisesta mekosta, jonka päälle kuului olkapäät peittävä asuste. Asun kruunasi tumma vyö. Hiukset Meghanilla olivat rennosti auki. Givenchy on luksusmerkki, jonka taiteellisena johtajana toimii tällä hetkellä ensimmäistä kertaa nainen, Clare Waight Keller.

Yksi Meghanin yllä nähdyistä tummista asukokonaisuuksista oli Emilia Wicksetadin suunnittelemista asuista yhdistetty kokonaisuus. Hänellä oli yllä pohkeisiin ylettyvä “Christian” -hame sekä samasta mallistosta “Kristie” -nimeä kantava lyhyt takki. Takilla on arvoa reilu 800 euroa. Tämä tyyli on suhteellisen helppo luoda itse. Samanpituisia hameita myydään monessa vaateliikkeessä ja markkinoilla on paljon lyhyitä jakkuja, jotka sopivat pitkän hameen kanssa loistavasti. Jos yhdistät asuun vielä vinon baskerin, on tyylisi kuin ilmetty Meghan Markle!

Meghanin yllä on nähty myös Ralph Laurenia. Oliivinvihreä, tilaustyönä tehty mekko sopi Meghanille täydellisesti. Kauniissa mekossa oli 3/4 -pituiset hihat sekä venepääntie. Mekon pituus ylsi hieman polvien alapuolelle. Kapea vyö toi yksiväriseen mekkoon kauniin yksityiskohdan. Asun kruunasi tietysti kuninkaalliseen tyyliin vino lierihattu. Tyylin voi luoda itselleen yksinkertaisella, oliivinvihreällä mekolla, jonka koristat haluamallasi vyöllä. Jos hihat ovat pitkät, voit joko kääriä ne tai ne voidaan helposti lyhentää. Venepääntie tuo mekkoon tietynlaista klassisuutta ja arvokkuutta. Yksinkertaisestakin mekosta saa upean lisäämällä vyötärölle kauniin vyön.