Gigi Hadid tyyli – kopioi look näin!

Gigi Hadid tyyli – kopioi look näin!

Gigi Hadid on vasta 23-vuotias (syntynyt 1995), mutta hän on tehnyt mallin töitä jo vuosikymmenen. Tällä supertähdellä on Instagram-tilillään järisyttävät 47 miljoonaa seuraajaa. Ja hänen tyyliään matkitaan maailman joka kolkassa. Olipa Gigi missä tahansa, on hänen tyylinsä aina harkitun eleganttia.

Mokkanahkaiset ylipolvensaappaat

Voit usein bongata Gigin yltä dramaattiset korot! Mielestämme yksi parhaista lookeista on ollut mokkanahkaiset ylipolvensaappaat yhdessä skinny-farkkujen ja ylisuurten toppien kanssa. Tämä yhdistelmä saa hänen jalkansa näyttämään vielä entistäkin pidemmiltä. Tyylikkäät ylipolvensaappaat ovat hyvä sijoitus, sillä ne pysyvät muodissa vielä pitkään.

Nahkatakki

LA:n kaduilla Gigin lookissa on usein paljon ”edgeä” – mutta aikuisella tavalla. Hän on onnistuneesti yhdistänyt moneen lookkiin nahkatakkeja, joita hän suosii niin päivä- kuin iltatyyleissä. Nahkatakki istuu hyvin yhteen esimerkiksi crop topin, hameen ja tennareiden kanssa. Hyvä puoli nahkatakeissa on niiden monikäyttöisyys: ne sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin ja ottamalla takin pois, on look taas aivan erilainen.

Korkeavyötäröiset farkut

Kyllä äitifarkut ovat yhä käyttökelpoista tavaraa. Korkeavyötäröiset mammafarkut ovat rento valinta oman lookkisi perustaksi, kun lähdet kavereiden kanssa syömään tai kaupungille shoppailemaan. Jos tyylistä haluaa paljastavamman, voi farkut yhdistää esimerkiksi croptoppiin. Katso momjeans-farkut tästä.

Poolot

Poolot ovat virallisesti tehneet paluun. Gigi Hadid tuntuu rakastavan pooloja kaikissa muodoissaan: niin lyhyinä kuin pitkinä paitoina sekä erilaisina poolomekkoina. Pidempi poolo istuu yhteen kätevästi legginsien kanssa. Verkkokaupoista löydät myös runsaasti pooloja modernilla twistillä: leikkaus saattaa näyttää vatsaa tai olla toispuoleinen.

Vertaa hintoja ja luo oma lookkisi!

Hintavertailumme avulla löydät kaikki tarvitsemasi vaatteet ja kengät kopioidaksesi Gigi Hadidin tyylin! Vertailussamme on tuhansia tuotteita useilta eri verkkokaupoilta. Vertaaminen on täysin ilmaista ja auttaa sinua säästämään rahaa, kun tilaat vaatteita netistä!